Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
dinsdag 19 juni

Weerwoensdag, 23 augustus 2006

Wisselvallig
Het blijft vandaag droog en de zon komt erbij. Het wordt ongeveer 21 graden, bij een zwakke tot matige zuidwestenwind. Het blijft echter wisselvallig, want morgen krijgen we vrij veel bewolking en daarbij regen en buien met kans op onweer, bij 20 graden.
Nadat gisteren in de regio Rotterdam - Rijnmond veel meldingen binnenkwamen over ondergelopen kelders en benedenwoningen; heeft het de afgelopen 24 uur hard geregend in Groningen. Eelde-Paterswolde meldde een neerslagsom van 26,4 mm regenwater. Er waren gisteren de hele dag buien actief die soms flinke plensregens veroorzaakten. Het blijft deze week en begin volgende week nog altijd wisselvallig met soms veel regen.
Actueel: vanmiddag wordt het ongeveer 21 graden, mits de zon er goed bij komt en lokaal kan het in Fryslân wel 22 graden worden. De bewolking die wordt afgewisseld door zon, zal vandaag eens niet voor neerslag zorgen. De wind is matig uit het zuidwesten. Vannacht krijgen we al af en toe regen en wordt het bewolkt. Het kwik zakt niet verder dan 14 graden. Morgen krijgen we ook vrij veel bewolking en daarbij valt er soms veel regen en krijgen we ook buien met kans op onweer. De zon kan zo af en toe een knipoog geven, maar de bewolking overheerst. Het wordt circa 20 graden, bij een zwakke oost tot zuidoostenwind.
De vooruitzichten: vrijdag en zaterdag is het wisselend bewolkt en het komt regelmatig tot buiige regen. De zon laat niet helemaal verstek gaan, maar zal niet uitbundig schijnen doordat de bewolking zich niet laat verdrijven. Het wordt ongeveer 20 à 21 graden. Zondag wordt het 19 graden en ook dan is het wisselend bewolkt met buien. Maandag en dinsdag wordt het 18 à 19 graden en ook dan bepalen buien het weerbeeld.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties