Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
woensdag 20 juni

Weervrijdag, 23 juni 2006

Warmer
Het wordt vandaag circa 20 graden met vrij zonnig weer. De wind is zwak tot matig en komt uit het westen tot noordwesten. Vannacht wordt het 9 tot 13 graden, bij een zwakke noordoostenwind. Morgen wordt het zonniger en warmer met maxima rond 24 graden
Het was gisteren toch een wat koele dag, doordat de bewolking maar niet wilde wijken en de zon het moeilijk had om door te wolken heen te prikken. We kregen daarnaast ook lokaal in Fryslân te maken met neerslag in de vorm van buien. Zo vielen uit deze buitjes op sommige plaatsen 1,5 tot 2 mm regen. Maar er waren ook plekken waar geen neerslag is gevallen.
De verwachtingen tot morgenavond: hebben we een afwisseling van zon en bewolking, maar het blijft waarschijnlijk overal droog. De middagtemperaturen komen te liggen tussen 18 of 19 op de Wadden tot 21 graden in het zuidoosten van de provincie. De wind is zwak tot matig en komt uit het westen tot noordwesten. Vanavond en vannacht blijft het overwegend droog, met enkele opklaringen en minimumtemperaturen tussen 9 en 13 graden. Morgen blijft het droog en de zon komt goed tevoorschijn. Het wordt dan ook weer warmer met maxima rond 24 graden, bij een zwakke tot matige wind uit het oosten tot noordoosten.
De vooruitzichten: zondag houden we warm en vrij zonnig tot zonnig weer. De wind is dan zwak tot matig of soms vrij krachtig op de wadden en komt uit het westen tot noordwesten. Het kwik komt daarbij te liggen rond 24 graden, met later in de middag of avond een enkele onweersbui. Maandag en dinsdag liggen de temperaturen rond 20 à 21 graden. Op een enkele bui na, blijft het overwegend droog. Later in de week wordt het weer een stuk warmer met zonnige perioden. Het kwik gaat dan omhoog naar zomerse waarden.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties