Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
maandag 18 juni

Geloof & Kerkwoensdag, 15 december 2004

Kerstpakketten naar goede doelen Drachten
Drachten – Een vijftal inwoners van Drachten gaat voor het zevende achtereenvolgende jaar kerstpakketten inzamelen voor mensen in nood. Wie zijn kerstpakket wil afstaan, kan dat tot en met 31 december inleveren bij Gea Klaassen in Drachten.
De ingezamelde pakketten worden uitgezet bij vier goede doelen. Dat zijn het activiteitencentrum annex inloophuis van de Geestelijke Gezondheidszorg (Tramlaan 4); de interkerkelijke werkgroep asielzoekerscentrum; de Stichting Noodhulp Dakloze Vreemdelingen in Smallingerland en de woonondersteuning voor zelfstandig wonen van de Stichting Maatschappelijke Opvang Fryslân De Terp (Tramlaan 5).
Vorig jaar konden de vijf Drachtsters, Emilde Dik, Cees en Thea Boutsma, Gea Klaassen en Aukje de Bildt, in totaal veertig kerstpakketten overhandigen aan de coördinatoren van de projecten. Twee jaar geleden waren het er nog negentig. Dat het er vorig jaar minder waren, heeft volgens Gea Klaassen te maken met het feit dat er toen minder kerstpakketten zijn verstrekt door werkgevers, omdat ze daar belasting over moesten betalen. Dit jaar zijn kerstpakketten weer onbelast.
Wie geen kerstpakket ontvangt, maar de actie wel financieel wil ondersteunen, kan geld overmaken naar rekening 305106414 t.n.v. Emile Dik, o.v.v. kerstpakkettenactie. Het adres waar de pakketten ingeleverd kunnen worden, is Lisdodde 15 (0512 – 524365).

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Geloof & Kerk
Familieberichten
Advertenties