Lees hier ons Privacy Statement en Cookie Statement
zondag 24 juni

Weermaandag, 9 februari 2004

Regen
Vanavond en vannacht is het bewolkt en van tijd tot tijd valt er regen of natte sneeuw. Het wordt 2 graden, bij een stevige wind uit het westen tot noordwesten. Morgen perioden met regen, misschien nog wat natte sneeuw en zo’n 5 graden.
Het afgelopen weekend stond in het teken van storm, veel regen en winterse buien met (natte) sneeuw, hagel en onweer.
De temperatuur lag bij aanvang vanochtend dichtbij het vriespunt, waardoor er tevens gladheid voorkwam. De maand januari is nat en onstuimig verlopen en het lijkt erop dat ook februari niet echt winterweer zal brengen. En dat terwijl het in Scandinavië toch wel koud is en ook in het midden en oosten van Europa.
De verwachting tot morgenavond : vanmiddag nog winterse buien met (natte) sneeuw en regen, bij temperaturen rond 6 graden. Het waait eerst nog vrij krachtig tot hard aan zee uit het noordwesten. Vanavond en vannacht is het bewolkt en daarbij valt er regen of natte sneeuw. Het kwik zakt tot rond 2 graden, bij een matige tot krachtige wind uit het westen tot noordwesten.
Morgen krijgen we een regenachtige dag, met misschien in de ochtend eerst nog een beetje natte sneeuw. Het kwik ligt daarbij rond 5 graden en het waait matig tot vrij krachtig uit het westen.
De vooruitzichten : woensdag beginnen we ook met regen en bewolkt weer. Het wordt ongeveer 8 graden, bij een matige tot (vrij) krachtige noordwestenwind.
Donderdag is het rustiger, bij een matige west- tot noordwestenwind. Het is bewolkt en misschien valt er wat motregen. Het kwik schommelt rond 8 graden. In de nachten is het zacht met 4 à 5 graden en daarbij kan zich misschien mist vormen.
Vrijdag en zaterdag blijft het droog weer, met veel bewolking, maar mogelijk ook even wat zon. Het wordt dan zo’n 7 graden.

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties