De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 23 mei

Archief

De artikelen van zaterdag, 3 februari 2018.

Economiezaterdag, 3 februari 2018

‘Boeren van de toekomst’ werken aan hun eigen marketing

Leeuwarden - Ligt de toekomst van mijn boerenbedrijf in meer gras en meer koeien, of kan ik juist extra waarde uit de melk halen? Studenten van Van Hall, de boeren van morgen, organiseerden een congres rond die vraag.

Hoofdartikelzaterdag, 3 februari 2018

Schade geregeld, grote kosten komen nog

Het bleek dus toch te kunnen: snel overeenstemming te bereiken over een schadeprotocol dat gedupeerden van de aardbevingen als gevolg van gaswinning in Groningen vergoedingen uitkeert. Hoewel er niet of nauwelijks inzicht is in dit soort interne processen, is de snelle doorbraak waarschijnlijk te danken aan doortastend optreden van minister Eric Wiebes.

Regiozaterdag, 3 februari 2018

NAM blijft in Friese commissie bodemdaling

Leeuwarden - De Friese gedeputeerde Michiel Schrier vindt het een goede zaak dat de NAM geen rol meer speelt bij de beoordeling en afhandeling van aardbevingsschade in Groningen. Hij ziet geen reden om de rol van de NAM in de commissie bodemdaling aardgaswinning in Fryslân te verkleinen. ,,Daar is geen aanleiding voor”, aldus de gedeputeerde.

Regiozaterdag, 3 februari 2018

Fryslân steunt plan Formule 1 op TT Assen


Regiozaterdag, 3 februari 2018

IJsclubs hebben hoop, maar laten zich niet gek maken

Steggerda - De weersverwachting van lage temperaturen geeft voorzichtige hoop dat natuurijsschaatsers volgende week aan de bak kunnen. IJsclubs reageren nog terughoudend: eerst zien en dan geloven.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties