De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
zondag 18 maart

Archief

De artikelen van zaterdag, 28 februari 2009.

Hoofdartikelzaterdag, 28 februari 2009

Voorbereiding op het lijden...

Er zit iets tegennatuurlijks in: de dagen worden langer, het voorjaar is soms al te voelen en de kerk bereidt zich voor op de donkere dagen van het lijden van Jezus, tot in de dood op Golgotha.

Regiozaterdag, 28 februari 2009

De scholingsbaan - het reservebankje voor goede werknemers

Leeuwarden - Waar ‘parkeer’ je de mensen die je eigenlijk een baan wilt geven of aan het werk wilt houden, maar waarvoor even geen plek is? In scholingsbanen. Een nieuwe combinatie van werk en leren, die van de nood van de financiële crisis een deugd moeten maken.

Regiozaterdag, 28 februari 2009

Baas nieuwe burgemeester Boarnsterhim

Grou - Oud-gedeputeerde Ton Baas begint maandag meteen als waarnemend burgemeester van Boarnsterhim. De fractievoorzitters uit de gemeenteraad hebben gisteren hun steun uitgesproken voor Baas, die door Commissaris van de Koningin Jorritsma was voorgesteld.

Regiozaterdag, 28 februari 2009

Passanteneiland in Tusken de Marren ingericht als een proeftuin met goede alternatieven

Akkrum - Het Passanteneiland in jachthaven Tusken de Marren in Akkrum wordt ingericht als een proeftuin voor steigers, meerpalen en damwanden van materialen die een alternatief bieden voor ‘fout hout’. Ongeveer dertig innovatieve materialen worden in de praktijk beproefd.

Regiozaterdag, 28 februari 2009

Stuurgroep herindeling ‘geraakt’ door verwijten

Bolsward - De stuurgroep herindeling Zuidwesthoek is ,,geraakt” door het verwijt uit Nijefurd dat het herindelingsproces niet democratisch is verlopen. Dat zei voorzitter Harm Bruins Slot tijdens een persconferentie, gisteren in Bolsward.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties