De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
zondag 22 april

Archief

De artikelen van woensdag, 25 juni 2014.

Hoofdartikelwoensdag, 25 juni 2014

Is het zinvol weer naar Afghanistan te gaan?

Nederland geeft een slordige zeven miljard euro uit aan defensie. Dat bedrag is het resultaat van bezuinigingsbeleid, verpakt in een toekomstvisie voor de krijgsmacht. De begroting laat niet toe dat Nederland zich bindt aan al te veel internationale verplichtingen, zoals deelname aan vredesmissies. Toch kan er nog wel wat: Nederland heeft op het ogenblik zo'n duizend militairen in den vreemde. Ooit was het aantal Nederlandse militairen in het buitenland ruim tweeduizend (Uruzgan).

Regiowoensdag, 25 juni 2014

Leeuwarden wil klachten kind serieus nemen

Leeuwarden - Wat moet je als kind als je de geboden hulpverlening niet goed vindt? Waar kan je dan terecht? En wat als je van de ene naar de andere zorginstelling wordt verwezen, of maandenlang op wachtlijsten komt te staan? Als het aan wethouder Thea Koster ligt, kunnen kinderen en jongeren in Leeuwarden straks terecht bij een gemeentelijke Kinderombudsman.

Sportwoensdag, 25 juni 2014

WK-rubriek Jelle ten Rouwelaar: Armani voor Arjen

Ooit zat Jelle ten Rouwelaar (33) uit Joure op de bank bij Oranje. Nu laat hij vanaf de thuisbank twee keer per week zijn licht schijnen over de ontwikkelingen op het WK.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties