De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 23 mei

Archief

De artikelen van maandag, 25 april 2016.

Hoofdartikelmaandag, 25 april 2016

Wachten op volgend incident Erdogan

DDe relatie tussen Nederland en Turkije wordt er niet beter op. Vorige week stuurde het Turkse consulaat mails naar Turkse Nederlanders waarin ze worden opgeroepen melding te maken van Turken die beledigende opmerkingen maken over Erdogan. Die mail is slecht gevallen in politiek Nederland. En ook in een deel van de Turkse gemeenschap.

Regiomaandag, 25 april 2016

Onzekerheid over vervoer cliënten Alliade

Leeuwarden - Het is onduidelijk of alle chauffeurs van taxibedrijf Klomp vandaag aan het werk gaan. Tankpassen van het bedrijf zijn geblokkeerd en de chauffeurs moeten de diesel nu zelf voorschieten. De CNV zegt dat er geluiden zijn dat een deel van hen dit niet wil doen, ondanks de verzekering dat ze het tankgeld terugkrijgen.

Regiomaandag, 25 april 2016

Fries onderwijs: ad-hocbeleid bij minister

Leeuwarden - Het basisonderwijs in Fryslân is verbaasd dat minister Jet Bussemaker (Onderwijs) de eindtoets weer zwaarder wil laten meewegen bij het schooladvies. Onderwijsbestuurders spreken van ,,ad-hocbesturen" en vinden dat de werkwijze die vorig jaar is ingevoerd eerst een kans moet krijgen.

Geloof & Kerkmaandag, 25 april 2016

Onderzoek naar nieuwe plek voor landelijk kantoor Protestantse Kerk

Utrecht - Het bestuur van de Dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland gaat aan de slag met een nieuw huisvestingsplan. Want met de krimp van de kerk is het landelijk kantoor in Utrecht (veel) te groot geworden.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties