De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 19 april

Archief

De artikelen van maandag, 17 november 2014.

Hoofdartikelmaandag, 17 november 2014

Sport is sport en moraal is iets anders

Speelt de FIFA eerlijk spel, of is de fel bekritiseerde wereldvoetbalbond inderdaad de corrupte organisatie, die besluiten neemt op basis van steekpenningen, cadeaus en omkoperij? Die verdenking is vorige week bevestigd door de gebeurtenissen rondom een onderzoeksrapport naar de keuze van de FIFA voor de wereldkampioenschappen in Rusland (2018) en Qatar (2022).

Sportmaandag, 17 november 2014

Verliezend Surhuisterveen is te goed voor de vijfde klasse

Surhuisterveen - De doelstelling was bovenin meedraaien, de nacompetitie halen misschien. Dat lukte. Zij het anders dan gedacht. Na een seizoen waarin meer tegen dan mee zat, degradeerde Surhuisterveen via het competitietoetje uit de vierde klasse. Dit jaar is alles anders. De ploeg gaat ongeslagen aan kop in de 5<ccix:character>+e</ccix:character> klasse C en maakte het gisteren zelfs tweedeklasser Sint Annaparochie lastig. Dat de Bildtkers na een magere 0-1-zege de laatste 32 van het bekertoernooi bereikten, voelde in Surhuisterveen echter allerminst als een nederlaag.

Sportmaandag, 17 november 2014

SGHA en Mensink hebben een missie

Door Ernst Slagter -

Sportmaandag, 17 november 2014

KV Heerenveen moet voor de titel gaan

Bescheidenheid siert de mens en ook de korfbalclub. Toch kan KV Heerenveen dit zaalseizoen in de overgangsklasse gerust voor de titel in plaats van handhaving gaan. Dat vindt ook de bij zijn oude club teruggekeerde topper Noël van der Honig. -

Sportmaandag, 17 november 2014

Harkemase Boys is nog altijd een maatje te groot voor Zwaluwen

Harkemase Boys en Leeuwarder Zwaluwen vochten in de historie al vele duels uit. In de competitie is die eerste de tweede echter ontgroeid, waardoor de bekerstrijd resteert. Zaterdag toonde Harkemase Boys zich daarin een maatje te groot: 4-1 winst.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties