De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
zaterdag 24 maart

Archief

De artikelen van vrijdag, 16 oktober 2015.

Regiovrijdag, 16 oktober 2015

PM-kanaal bij Burgum is een stukje veiliger

Burgum - In één rechte lijn kunnen beroepsschippers vanaf vandaag doorvaren in het Prinses Margriet-kanaal bij Burgum. Veel veiliger en ook nog een stukje sneller.

Regiovrijdag, 16 oktober 2015

RUG/Campus Fryslân valt of staat met enthousiasme

Leeuwarden - Wil de universitaire vestiging RUG/Campus Fryslân in Leeuwarden een succes worden, dan is enthousiasme bij de betrokken bestuurders en overheden onmisbaar. Dat staat in de eindrapportage van oud-Rekenkamer- en Tweede Kamerlid Gerrit de Jong.

Regiovrijdag, 16 oktober 2015

College wil jeugdhonk in Ternaard dicht

Ternaard - Het college van burgemeester en wethouders van Dongeradeel is van plan om jeugdhonk De Hingel in Ternaard tijdelijk te sluiten. Ook wordt de drank- en horecavergunning ingetrokken en zal de subsidie voor het jeugdhonk voor volgend jaar worden geweigerd.

Geloof & Kerkvrijdag, 16 oktober 2015

Geloofinjeproject.nl haalt ton aan donaties binnen

Leeuwarden - Het crowdfundingplatform Geloofinjeproject.nl heeft in ruim een jaar tijd een ton aan donaties ontvangen. Het initiatief begon vorig jaar september en richt zich op het werven van geld via crowdfunding voor projecten op het snijvlak van geloof en samenleving. Mensen kunnen de projecten plaatsen op Geloofinjeproject.nl.


ACTUEEL
Familieberichten
Advertenties