De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 22 februari

Sportwoensdag, 20 november 2002

Carlo l’Ami op doel van Feyenoord
Rotterdam – Carlo l’Ami zal zaterdag in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk het doel verdedigen van Feyenoord.
De 36-jarige oud-doelman van Heerenveen en Cambuur neemt de plaats in van Patrick Lodewijks, die met een hamstringblessure kampt. Eerste doelman Edwin Zoetebier komt vanwege een blessure voor de winterstop niet meer in actie.
Fan Idole aangmeld voaor de Prijs der Giganten
Wolvega – Voor de Prijs der Giganten, zaterdag 30 november op drafbaan Wolvega, hebben zich nu al 45 deelnemers uit negen verschillende landen aangemeld.
De meest aansprekende is Fan Idole. De Franse merrie met een winsom van bijna twee miljoen euro bedierf vorige maand in Montreal nog het afscheid van ‘s werelds beste draver aller tijden Varenne, door de Italiaan te kloppen. Ander opvallende namen zijn haar landgenoot Gobernador en de Nieuw-Zeelandse crack Lyell Creek. Maandagochtend is de definitieve aangifte.
WK kaatsen begonnen
Paraná – In het Argentijnse Paraná is gisteren het WK kaatsen begonnen. Thuisland Argentinië won in het Europese spel met 30-23 van Frankrijk.
Titelverdediger Spanje klopte Columbia: 30-11. De Friezen komen vandaag voor het eerst in actie op het onderdeel muurkaatsen. Voor Fryslân kaatsen Sake Porte en Arie den Breejen.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties