De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
zaterdag 17 maart

Sportwoensdag, 20 juli 2016

Eerste nederlaag voor Cambuur in oefencampagne
Epe Voor het eerst heeft Rob Maas een wedstrijd verloren als trainer van SC Cambuur. Op de tweede dag van het trainingskamp in Epe was Almere City gisteravond te sterk. De ploeg van oud-Cambuurspeler Jack de Gier won met 0-3. Het was de eerste nederlaag van Cambuur deze voorbereiding na vijf gewonnen wedstrijden. ,,Het is niet erg dat je een keer verliest. Wij zitten in een leerproces en van een keer verliezen worden we alleen maar beter", vond Maas.
Waar het in het duel van zaterdag tegen Den Bosch (5-0 zege) nog allemaal van een leien dakje ging, bood Almere City gisteravond beduidend meer weerstand. Almere City zakte in, loerde op de foutjes van Cambuur en strafte deze drie keer genadeloos af in de persoon van Soufyan Ahannach (twee keer) en Rick ten Voorde (strafschop).
Maas: ,,We waren ontzettend slordig in onze passing en het tempo lag te laag om gevaar te stichten. Toch ben ik blij met deze wedstrijd, ook al is het de eerste nederlaag. Hier leren we van."
Het trainingskamp in Epe duurt tot en met vrijdag. Op de laatste dag speelt Cambuur een oefenwedstrijd tegen het Turkse Altinordu SK, dat uitkomt op het een na hoogste niveau.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties