De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 19 april

Sportmaandag, 18 april 2016

Cambuur: balans is nog altijd zoek
Uit bij NEC ging Cambuur wr onderuit (2-1) en kwam het wr lastig tot scoren. Over het wankele evenwicht tussen aanval en verdediging in de degradatiestrijd. ,,Als je niet scoort, kun je ook niet winnen."
Door Daan Rieken
Wie aan het eind van de eerste helft in het Nijmeegse Goffert-stadion gistermiddag zijn ogen sloot, dacht een klaterend applaus van de tribunes te horen rollen. Wie zijn ogen open had, wist wel beter. NEC en Cambuur hadden in de voorgaande 45 minuten een bijzonder matig schouwspel op de mat gelegd en als klap op de vuurpijl begon het bij het aanbreken van de rust zo hard te hagelen dat het geluid aan massaal geklap deed denken.
Met een beetje fantasie was de zware bui een symbolische aankondiging voor het slechte weer waar de Leeuwarders na de thee in zouden belanden. Toen kon Jerg Hoefdraad met zijn intikker niet voorkomen dat doelpunten van Christian Santos en Mihai Roman Cambuur een nieuwe nederlaag bezorgden. Op een dag waarop de Leeuwarders juist hoopten dat de zon weer ging schijnen.
De rest van dit verhaal lees je in het Friesch Dagblad vandaag

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties