De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 20 maart

Sportvrijdag, 15 april 2016

Russchen verrast velen, maar niet zichzelf
Gorredijk - Dat international Erwin Zwart ooit nog eens vertrekt naar de top van de Korfbal League, daarmee houden ze bij LDODK wel rekening. Dat Menno Russchen (24), medeoprichter van supportersvereniging Groen Kabaal, naar DOS ´46 gaat, is echter een verrassing voor velen. Behalve voor Russchen zelf.
Eindelijk is het hoge woord is eruit bij Russchen, die maanden tobde over een overgang. Vorig jaar was er al contact met DOS ´46, maar toen besloot hij te blijven. Juist omdat LDODK met de nieuwe trainer Erik Wolsink een nieuw traject inging dat binnen drie jaar moest leiden tot een finaleplek in Ziggo Dome. Maar dat viel tegen: ,,We hebben stappen gemaakt, maar niet de grote stappen die ik graag wilde. Daarvoor is alleen een nieuwe trainer aanstellen niet genoeg, er zijn ook nieuwe spelers nodig en dat is LDODK ondanks meerdere pogingen niet gelukt", zegt Russchen.
Toch is dat proces niet de belangrijkste reden voor hem om weg te gaan. ,,Dat ligt vooral bij mijzelf", legt hij uit. ,,Ik heb een nieuwe baan gekregen, daar kreeg ik energie van. En....
De rest van dit verhaal lees je vandaag in het Friesch Dagblad

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties