De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 20 maart

Regiodonderdag, 14 april 2016

Beddenketen koopt landgoed De Klinze
Aldtsjerk - Beddenketen Meulen & Baarsma heeft het failliete landgoed De Klinze in Aldtsjerk gekocht. In het hotel komen vijf suites waar klanten van de vier zaken - in Dokkum, Drachten, Leeuwarden en Sneek - het bed dat ze op het oog hebben een nachtje kunnen uittesten.
,,Met dit plan lopen we al lange tijd rond, we waren al een poos op zoek naar een geschikte locatie", zegt Dirk van der Meulen uit Ternaard, die met zijn vrouw Pauline van der Meulen-Boomsma eigenaar is van de keten. ,,We willen onderscheidend en vernieuwend blijven. Klanten horen we vaak zeggen: wat zou het mooi zijn als we een nachtje konden blijven slapen. Dat bieden we straks aan, een totaal nieuwe slaapbeleving."
Het is de bedoeling dat De Klinze komende zomer al open gaat. Het plan is volgens Van der Meulen overlegd met de leveranciers, de beddenfabrikanten. ,,Ze vinden het fantastisch. Dit is uniek in Nederland."
Naast de vijf testsuites heeft De Klinze nog 22 hotelkamers. Ook het restaurant en het wellness-deel met onder meer zwembad, Turks stoombad en sauna blijven in stand. Voor de horeca en de wellness-activiteiten worden andere uitbaters gezocht. ,,Je moet alleen doen waar je goed in bent, en ik ben een goede retailer."
Meer hierover in het Friesch Dagblad van 14 april

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

regio
Familieberichten
Advertenties