De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 19 maart

Sportdinsdag, 12 april 2016

Berisha verlaat Cambuur met een slecht gevoel
Door Gerard Bos
Hij was als talent van het Italiaanse AS Roma de meest tot de verbeelding sprekende nieuweling dit seizoen bij SC Cambuur, maar na amper negen maanden eindigde gisteren een potentieel droomhuwelijk in een abrupte scheiding. Valmir Berisha (19) en Cambuur zijn uit elkaar, beide partijen hebben per direct het contract ontbonden. De Zweedse Albanees reageerde gisteren teleurgesteld en ook geïrriteerd op de breuk. ,, Uiteindelijk word ik teruggezet naar het tweede elftal. Dan voel je je niet serieus genomen."
In de zomer van vorig jaar was er veel mysterie rondom de transfer van Berisha. Zou hij wel komen of toch niet? De Zweedse topscorer van het jeugd-WK in 2013 zou een buitenkansje zijn voor SC Cambuur, zo werd gesteld door de clubleiding. Uiteindelijk werd alles geregeld met de jonge spits, die bij Roma niet aan spelen toekwam en vorig jaar het seizoen afsloot op huurbasis bij de Griekse topclub Panathinaikos.
Iedereen wist dat hij daar nauwelijks had gespeeld, maar toch - Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van vandaag of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties