De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 23 april

Sportzaterdag, 2 april 2016

Uur van de waarheid voor Cambuur
Om half zeven vanavond gaat het uur - of anderhalf uur - van de waarheid in voor Cambuur in de degradatiekraker tegen De Graafschap. Nummer 18 tegen nummer 17. Do or die, buigen of barsten. ,,Iedereen weet wat het belang van deze wedstrijd is."
Door Gerard Bos
Mag Cambuur zich voorzichtig gaan opmaken voor deelname aan nacompetitie of kunnen de routes naar Helmond, Oss, Almere en ook de jeugdcomplexen van Ajax (De Toekomst) en PSV (De Herdgang) alvast uitgeprint worden? Vanavond, zo rond kwart over acht zal meer duidelijk zijn. Bij verlies van Cambuur tegen De Graafschap is het hommeles; dan is de marge vier punten in Leeuwarder nadeel en dat zou zo maar de genadeklap kunnen zijn. Een houvast - ongeacht het resultaat - is dat Cambuur naast nummer 17 De Graafschap dit seizoen ook nog Willem II (15e) en Excelsior (16e) treft.
,,Je zult mij niet horen zeggen dat het bij een nederlaag over en sluiten is", was het begrijpelijke antwoord van Cambuurtrainer Marcel Keizer gisteren dan ook toen de gevolgen van eventueel verlies ter sprake kwamen. ,,Maar dat het dan een stuk lastiger wordt, mag duidelijk zijn."
Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van vandaag of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties