De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 20 maart

Sportvrijdag, 1 april 2016

Kaatsvergadering heeft allure van 'goednieuwsshow’
Franeker - De Algemene Vergadering van de Koninklijke Nederlandse Kaatsbond (KNKB) vond gisteravond voor het eerst plaats in Bloemketerp. Met ingang van dit jaar zal de vergadering één keer per jaar plaatsvinden omdat de traditionele najaarsvergadering komt te vervallen. Het was niet de enige nieuwigheid, de kaatsbond vaart een nieuwe koers en ziet de toekomst met een batig saldo over het jaar 2015 zonnig tegemoet.
Door Rynk Bosma
De vergadering had af en toe de allure van een goednieuwsshow met als toefje op de taart de nieuwe overeenkomst met hoofdsponsor FB Oranjewoud. Maar er was meer nieuws te melden. Jan de Vries ontving het eerste exemplaar van de nieuwe Keats! die op 8 april op de deurmat van alle leden zal vallen. In het verlengde van dit nieuwe blad was er nog een 'tweede taakstelling’ om het in de woorden van HB-lid Jan van Erve te zeggen.
Dat betrof dan de lancering van een vernieuwde of nieuwe website met als voornaamste noviteit dat de site nu ook op de mobiele telefoon toegankelijk is. Maar er was meer, de verslagen van de heren en dames hoofdklas zullen voortaan worden aangeleverd door Jan Braaksma. Dat betekent na tien jaar scheiding een hernieuwde samenwerking tussen de Franeker kaatshistoricus en de kaatsbond.
Vanaf dit jaar is er een derde.... De rest van dit verhaal lees je vandaag in het Friesch Dagblad of online via deibled.nl

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties