De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
vrijdag 25 mei

Sportzaterdag, 19 maart 2016

Narsingh bezig met nu, niet met toekomst
Door Gerard Bos
Furdjel Narsingh en SC Cambuur; het is en blijft een bijzondere combinatie. Vorig seizoen was er bijvoorbeeld het vele en op een gegeven moment bijna schier onoplosbare probleem met hamstrings, waardoor hij veel wedstrijden miste. Dit seizoen is de fitheid er wel, maar blijven de prestaties achter in een voor heel Cambuur moeizaam seizoen. Hoe de toekomst eruitziet, is dan ook onzeker. Is de aanvaller volgend jaar nog in Leeuwarden? ,,Voor mij is speelt dat nu niet, het gaat om het hier en nu. Dus: punten pakken."
Zoals vele andere spelers heeft ook Narsingh nog niet zijn beste spel kunnen laten zien. Dat Cambuur moeilijk draait, helpt niet mee. ,,Maar je ziet bijvoorbeeld dat het beter gaat als we zlf aan voetballen toe komen. Neem de wedstrijd tegen Zwolle van laatst (27 februari, red.). Toen vonden we elkaar, werd ik goed aangespeeld en lieten we als team goede dingen zien."
Daarom ook gelooft Narsingh naar eigen zeggen in een goede afloop van de degradatiestrijd. ,,We moeten De Graafschap zien in te halen. En dan is elke volgende wedstrijd de belangrijkste. Die tegen Roda JC (vanavond, red.) is een wedstrijd die je moet winnen. Natuurlijk wil je dat elke week, maar als je tegen Feyenoord speelt, uit in De Kuip... die kn je verliezen. Dat - Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van vandaag of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties