De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
vrijdag 25 mei

Sportdinsdag, 8 maart 2016

Hemmen is sneller dan gepland terug op het Cambuur-veld
Door Daan Rieken
Een jaar geleden waren ze er wel uit: SC Cambuur wilde niet verder met Michiel Hemmen en vice versa. De spits was na drie seizoenen Leeuwarden toe aan een buitenlands avontuur. Maar gisteren stond de 1,93 meter lange aanvaller gewoon weer op het veld in de Friese hoofdstad. Hij droeg met n goal bij aan de 5-3 zege van Jong Excelsior op Cambuurs belofteploeg.
Nee, zelf had hij ook niet verwacht z snel na zijn vertrek alweer in Leeuwarden te spelen, bekende Hemmen toen hij na afloop de handen van oud-ploeggenoten, -trainers n teammanagers had geschud. Na vorig seizoen verruilde hij Cambuur voor het Zweedse BK Hcken. Daar kwam hij in een half jaar tot twee goals in zeven duels. ,,Ander land, andere mensen. Ik heb daar wel een mooie tijd gehad, maar helaas ook niet zo veel gespeeld. Vond ik niet terecht. Ik ga niet ergens heen om op de bank te zitten."
Dus besloot de 28-jarige Noord-Hollander deze winter terug te keren naar Nederland. Hij streek neer bij Excelsior. Ook in Rotterdam is speeltijd voor Hemmen echter schaars. Hij mocht pas n keer meedoen. Negen minuten als invaller. ,,Schiet niet echt op. Daar baal ik van. We hebben met Tom van Weert al - Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van vandaag of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties