De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 20 maart

Sportmaandag, 22 februari 2016

Nood is aan de man bij hekkensluiter ONS
Sneek - Terwijl de ene trots van Spakenburg feest vierde op het Sneker Zuidersportpark, kwam daarbovenop ook nog eens slecht nieuws uit het vissersdorp zelf. Want omdat IJsselmeervogels op eigen veld verloor van SteDoCo (1-2), staat ONS nu onderaan in de topklasse. ,,Maar IJsselmeervogels is op dit moment ook gewoon een concurrent", aldus trainer Richard Karrenbelt, daarmee wijzend op het verschil van drie punten tussen beide clubs. De marge in de lagere regionen is sowieso klein, want tussen de nummers elf (Scheveningen) en zestien (ONS) zitten slechts vier punten.
Enfin, het was de zonnige kant van het verhaal op een druilerige zaterdagmiddag in Sneek. Maar wie spits Yumé Ramos na afloop binnensmonds vloekend de catacomben in zag benen, wist dat het bewolkt was in zijn hoofd. In oktober was de oorwassing in Spakenburg zelf (8-1 verlies) een geflatteerde, riepen de Snekers toen in koor.
Ook nu was er dus een afgetekende overwinning voor de Blauwen en weer restte er een enorme kater voor ONS. ,,Als wij in de aanval zijn, scoren we niet. Tien seconden later ligt de bal er bij ons in. Dat gebeurde vier keer en dan krijg je dit", was de korte doch bondige samenvatting van Ramos.
Zelf was hij drie jaar geleden een seizoen actief bij Spakenburg. Een doorslaand succes was... DE REST VAN DIT VERHAAL LEES JE VANDAAG IN HET FRIESCH DAGBLAD OF ONLINE VIA WWW.DEIBLED.NL

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties