De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 19 april

Sportdinsdag, 2 februari 2016

Heerenveen doet geen zaken meer op de transfermarkt
Heerenveen De laatste dag voor het sluiten van het transferwindow verliep gisteren rustig voor sc Heerenveen. Ver voor het verstrijken van de deadline liet manager voetbalzaken Hans Vonk al doorschemeren dat de club zich niet meer op de transfermarkt zou begeven en dat bevestigde hij gisteravond. ,,Er zullen geen nieuwe spelers meer bijkomen."
De Friese eredivisionist werd in de laatste 24 uur nog wel gelinkt aan de Zuid-Afrikaanse middenvelder Thulani Serero van Ajax, maar dat is volgens Vonk nooit concreet geweest. Aanvankelijk wilde de club na het aantrekken van de Zweedse aanvaller Arber Zeneli in eerste instantie nog een ervaren middenvelder binnenhalen, maar daar kwam Heerenveen op het laatst van terug.
Tot anderhalve week geleden was de Friese club nog steeds op zoek naar een versterking, maar na drie overwinningen in acht dagen tijd lijkt de noodzaak minder groot. ,,Bovendien moeten we zorgvuldig met de het geld omgaan en - Meer lezen? Koop het Friesch Dagblad van vandaag of bekijk onze e-paper op www.deibled.nl

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties