De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
zaterdag 17 maart

Sportvrijdag, 29 januari 2016

Cambuur zag deal afketsen en zet zoektocht voort
Leeuwarden - SC Cambuur was gisteravond dicht bij het vastleggen van een nieuwe speler. Op het laatste moment ketste de deal echter af, zo meldden doorgaans zeer goed geïnformeerde bronnen aan het Friesch Dagblad. Volgens de club is het ,,onzin", zo liet ze gisteravond laat nog weten. De speler in kwestie - naam onbekend - besloot naar verluidt echter om voor een andere club te kiezen. De zoektocht naar versterking is hoe dan ook in volle gang.
Door Gerard Bos
Afhankelijk van wat zich gisteravond laat en afgelopen nacht vervolgens eventueel nog heeft afgespeelde, zal die zoektocht ook vanochtend doorgaan. Cambuur wil c.q. moet voor 12.00 uur een nieuwe speler hebben aangetrokken. Dat wil zeggen: alleen dan is die namelijk speelgerechtigd voor de derby van zondag tegen Heerenveen.
Of dat laatste zou gaan lukken, was en is zeer de vraag. Trainer Henk de Jong zou vanmiddag een gesprek hebben met een potentiële nieuwe spits uit het buitenland. Dat wordt bevestigd noch ontkend door Cambuur.
Technisch directeur Henry van der Vegt was gisteren de gehele dag niet bereikbaar voor commentaar, De Jong liet alleen los ,,dat er wel wat bij gaat komen" en algemeen directeur Ard de Graaf zei dat Cambuur zich vooral op de vlakte houdt wat betreft de jacht op versterking ,,omdat je anders jezelf misschien wel in de voet schiet". Maar hard aan het zoeken, dát is Cambuur sowieso, benadrukten alle betrokkenen.
De rest van dit verhaal lees je vandaag in het Friesch Dagblad of online via www.deibled.nl

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties