De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 23 april

Sportdinsdag, 26 januari 2016

Cambuur stil over Ogbeche, Janzen vertrekt naar RKC
Leeuwarden - De nabije toekomst van Cambuurspits Bartholomew Ogbeche blijft vooralsnog onduidelijk. Gisteren ging de laatste week van de transferperiode in en nog altijd zijn er speculaties dat de Nigeriaanse topscorer van de Leeuwarders mogelijk naar een andere club vertrekt. Of er concrete interesse is, of er al een bod is gedaan; Cambuurs technisch directeur Henry van der Vegt wil er desgevraagd niks over kwijt.
,,Het is op dit moment beter om niets te zeggen, anders dan dat ik hoop dat deze week snel voorbij is", hield hij zich gisteravond op de vlakte. Een update van de situatie rondom Ogbeche - hij beschikt over een aflopend contract en zou naar verluidt in de belangstelling staan van onder meer FC Twente - blijft daarom uit. Of Cambuur een deadline zal stellen en wie of wat het mogelijke plan B of zelfs plan C is, houdt Van der Vegt k voor zich. ,,Het kan snel veranderen in zon laatste week van de transferperiode. Het is dynamisch."
Kortom: het enige dat zeker is, is dat er nog niets zeker is. Behalve dan het vertrek van verdediger Ron Janzen naar RKC Waalwijk. De aanvoerder van Jong Cambuur was op amateurbasis actief in Leeuwarden. en gaat dat ook doen bij de eerstedivisionist. Hij heeft daar echter een grotere kans op speeltijd in het eerste elftal.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties