De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 23 april

Sportzaterdag, 15 juni 2013

Maandag gesprek Cambuur met Hemmen over toekomst
Leeuwarden | SC Cambuur en Michiel Hemmen gaan maandag in gesprek over de toekomst van de spits. Als de club het aflopende contract verlengt, moet Hemmen volgens algemeen directeur Gerald van den Belt inzien dat zijn rol zal gaan veranderen. ,,We komen in de eredivisie komend seizoen vooral veel onder druk te staan. Dus onze spits zal minder vaak voor de goal van de tegenstander komen en meer moeten meeverdedigen. Wij willen horen van Hemmen of hij dat wil en kan. Anders is het voor hemzelf ook zonde om te blijven. Wij zijn er echter van overtuigd dat we wat voor elkaar kunnen betekenen, ook in de eredivisie. Alleen is zo'n gesprek nodig voordat we concreet worden.”
Overigens hoopt Cambuur deze week nog enkele versterkingen te presenteren. Van den Belt wil niet in gaan op namen en geruchten, maar heeft goede hoop dat er nieuws te melden valt. ,,Het is nog even afwachten, zeker is het nog niet."
Zekerheid is er evenmin wat betreft Tim Bakens en Mohamed el Makrini. Nog altijd is met de twee spelers geen nieuw contract overeen gekomen. Dat betekent volgens Van den Belt echter niet dat de club van ze af wil.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties