De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
dinsdag 22 mei

Sportmaandag, 31 december 2012

Forse nederlaag voor Flyers in laatste wedstrijd van 2012
Tilburg | De ijshockeyers van Friesland Flyers hebben gistermiddag het kalenderjaar 2012 afgesloten met een eclatante nederlaag in en tegen Tilburg. De formatie uit Heerenveen ging met maar liefst 7-2 onderuit tegen de nummer 2 van de competitie. Flyers sluit door de nederlaag de eerste seizoenshelft van de ijshockeycompetitie af als nummer drie. Woensdag speelt de ploeg alweer, dan thuis tegen Geleen.
Den Haag en Tilburg gaan samen aan kop. De twee titelfavorieten troffen elkaar afgelopen vrijdagavond al in de hofstad, toen Den Haag met 5-2 te sterk bleek voor de gasten uit Brabant. Helaas voor Flyers, gebruikte Tilburg de Friese formatie als schietschijf om zich op af te reageren.
In de eerste periode hield Flyers nog wel stand in Tilburg. De Heerenveners begonnen met een 1-0 achterstand aan de tweede periode, maar daarin liep Tilburg over de ploeg van trainer-coach Chris Eimers heen. Flyers had niet zijn beste dag, ondanks de steun van vele meegereisde supporters. In de met 2200 toeschouwers gevulde Brabantse ijshal liep Tilburg snel uit naar 4-0, voordat Mark Hoekstra iets terug deed voor Flyers. In de derde periode liep de marge verder op. Michael Nason zorgde voor Flyers’ tweede treffer, waarna Tilburg het afmaakte: 7-2.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties