De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
vrijdag 20 april

Weerzaterdag, 18 augustus 2007

Buien
Vanmiddag is het vrij zonnig, maar we hebben ook bewolking en vanmiddag mogelijk een
spatje regen, bij 20 graden.
Morgen krijgen we in de middag enkele buien. Het kwik ligt rond 21 à 22 graden.
Er vielen in de provincie gisteren toch nog redelijk wat buien, sommige met hagel en onweer. Gemiddeld kwam het tot 4 mm neerslag. De maximumtemperaturen lagen rond 18 graden, maar tijdens buien zakte de temperatuur snel naar 13 à 14 graden. Al met al dus erg wisselvallig. De verwachting is dat dit weekend die buien nog niet helemaal verdwijnen, al valt het vandaag allemaal wel mee.
Actueel: vanmiddag wordt het vrij zonnig met misschien vanmiddag een spatje regen of een bui. Het kwik ligt rond 20 graden, bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten. Vannacht zakt het kwik tot 13 à 14 graden, met wisselend bewolkt weer en buien of regen. Morgen hebben we in de middag ook weer enkele buien, af en toe schijnt de zon en het kwik schommelt rond 21 à 22 graden, bij een zwakke tot matige zuidelijke wind.
De vooruitzichten: maandag wordt het buiig en wisselend bewolkt, maar het is niet koud met temperaturen rond 20 à 21 graden. De wind uit het westen tot zuidwesten is matig tot vrij krachtig. Dinsdag krijgen we veel buien, regen en bewolking, maar het wordt vanaf woensdag beter met een droog weertype, ruimte voor zon en temperaturen rond 20 graden. De wind is daarbij matig tot vrij krachtig uit het noordwesten.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties