De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 23 april

Sportdinsdag, 4 april 2006

Opnieuw geen winst voor Friese beloftes
Leeuwarden – Het belofteteam van Sportclub Heerenveen heeft gisteravond in de reserve eredivisie opnieuw niet kunnen winnen. In Breda speelde de ploeg van trainer Henk Herder met 3-3 gelijk tegen laagvlieger NAC. In de eerste divisie A verloren de reserves van Cambuur Leeuwarden met 3-2 van Haarlem.
Voor Heerenveen scoorden de Thomas Prager en Lasse Schöne (tweemaal). De Deen is dit jaar de meest trefzekere speler van het tweede elftal van Heerenveen, maar kreeg desondanks geen nieuw contract. Hij komt volgend seizoen uit voor De Graafschap.
Cambuur II stond in Haarlem al na negentien seconden achter toen de aftrap slecht werd verwerkt en via een foutenfestival in de Leeuwarder defensie in het doel belandde. Nog voor de rust kwam de thuisclub op 3-0. Er daagde echter enige hoop bij de bezoekers. Kort voor de thee werd een Haarlem-speler uit het veld gestuurd. Cambuur Leeuwarden speelde in de tweede helft aanmerkelijk beter dan in de eerste drie kwartier. Thijs Houwing bracht door het benutten van een strafschop de achterstand terug en kort daarop maakte Ale de Boer er zelfs 3-2 van. Verder kwamen de Leeuwarder evenwel niet.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

sport
Familieberichten
Advertenties