De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
maandag 23 april

Weervrijdag, 2 september 2005

Zomerweer
De zomer krijgt nog een mooi staartje. Dit weekend kunnen |we nog genieten van een paar mooie zomerse dagen. Begin |volgende weken volgen er toch weer regen- en onweersbuien. | Zie verder pagina 12
De verwachting tot morgenavond: vandaag wordt het een dag met bewolking, met zon en met nog steeds zomertemperaturen. De meeste bewolking in het noordelijke deel van het land, de meeste zon in het zuidelijke deel. De temperaturen lopen uiteen van 22 tot 24 graden in de kustprovincies. Elders, landinwaarts, 25 of 26 graden met de hoogste temperaturen in het zuiden.
De wind komt uit noordwest tot noord en later mogelijk noordoost. De windsterkte blijft beperkt tot zwak of matig. Door helder weer kan het in de nacht afkoelen tot 12 of 13 graden. Kans op mist of mistbanken.
Morgen brengt veel zon en droog weer. Overdag is het met gemiddeld 24 of 24 graden lekker warm zomerweer! In de nacht kans op nevel of mist.
De wind komt uit het noordoost tot oosten en zal toenemen tot matig. In de kunstgebieden en op het IJsselmeer vrij krachtig, kracht 5. Mogelijk in het Waddengebieden en langs de kust bij vlagen kracht 6. Een waarschuwing voor de watersport vanwege de sterk aflandige wind.
De vooruitzichten: Zondag wordt het opnieuw zeer warm. Gemiddeld is een temperatuur mogelijk van 26 of 27 graden! Dit in combinatie met zon en een matige tot vrij krachtige wind uit oost tot zuidoost. Ook de bovenlucht warmt ook flink op.
Na het weekend wordt het op maandag 27 graden en op dinsdag temperaturen rond 25 graden. De wind komt deze dagen zuid tot zuidoost. Wel neemt vanaf maandagmiddag de kans op een fikse regen of onweersbui langzaam toe. Dinsdag stevige regen- en onweersbuien. Woensdag warm en ook nog kans op enkele buien.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Familieberichten
Advertenties