De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
donderdag 18 januari

Economiewoensdag, 15 december 2004

Terreinen Broersma in Stroobos verkocht
Stroobos – Het bedrijfsterrein van transportbedrijf Broersma, dat eerder dit jaar failliet ging, heeft deels een nieuwe invulling gekregen. Na het faillissement is het terrein gekocht door drie ondernemers. Oud aandeelhouder D. Broersma verhuurt de vries- en koelhuizen aan Heiploeg, die ze daarvoor ook al als zodanig in gebruik had voor de opslag van vis.
Ongeveer een hectare van de totale oppervlakte, inclusief het kantorencomplex, is gekocht door P. Kuipers. Hij heeft een financieel advieskantoor en zal de kantoren naar verwachting binnen enkele maanden in gebruik nemen.
Afgelopen weekend is houtgroothandel Timersma verhuisd naar het complex vanaf de locatie in Burum. Verhuizing was volgens hem noodzakelijk omdat uitbreiding daar onmogelijk was. Nu heeft hij de beschikking over 1,3 hectare bedrijfsruimte waarvan vijfduizend vierkante meter loodsruimte. Daarvan heeft hij duizend vierkante meter loodsruimte onderverhuurd aan een autobedrijf. In Burum had de houthandel de beschikking over een oppervlakte van drieduizend vierkante meter waarvan 1700 vierkante meter loodsruimte.

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

economie
Familieberichten
Advertenties