De website frieschdagblad.nl maakt gebruik van cookies.
woensdag 25 april

Geloof & Kerkwoensdag, 25 augustus 2004

Jeugdkerk Heerenveen
gaat naar de bioscoop
Heerenveen – Jongerenkerk Power-Zone in Heerenveen gaat vanaf volgende week weer van start. Vrijdag 3 september is er met de manifestatie Come 2 Worship een grootscheepse kick off van het nieuwe seizoen in het Bornego College. Daarna is er weer iedere eerste zondag van de maand in dezelfde aula aan de Kingweg 1 een samenkomst van de jeugdkerk.
Nieuw dit seizoen is dat de jeugdkerk ook één avond in de maand de beschikking krijgt over een zaal in de bioscoop De Bios, vertelt Fred Monsma van Power-Zone. ,,Zo kunnen we ook steeds een christelijke film vertonen die aansluit op het onderwerp dat in Power-Zone aan de orde is geweest.’’ Power-Zone mag op initiatief van de eigenaar gratis van de bioscoop gebruik maken. In Drachten start een vergelijkbaar bioscoop-initiatief.
5 September zal Teun van Ommen spreken over ‘Tekenen van de eindtijd’. Monsma denkt een goede filmtitel daarbij te kunnen vinden. Omdat er ook een beamer is, kunnen er namelijk ook films vertoond worden die alleen op dvd verkrijgbaar zijn. Ook nieuw is een eigen dramateam, dat iedere bijeenkomst van de jeugdkerk opluistert met een optreden.
Voor de kick off, die om 20.00 uur begint, geldt een toegangsprijs van drie euro. De verdere samenkomsten, iedere eerste zondag van de maand om half acht, zijn gratis. Tijdens Power-Zone zullen kaarten uitgedeeld worden voor de filmvoorstelling die in de week daarna gepland staat. Niet alleen jongeren zijn welkom. Monsma: ,,De jeugd vindt het heel leuk als er ook ouderen komen die belangstelling hebben.’’

Vertel een vriend | Reageer op dit artikel | Aantal reacties 0


Reacties:

Geloof & Kerk
Familieberichten
Advertenties